Η ... εκπληκτική Κρήτη σε 38 δευτερόλεπτα ... δια χειρός Θ.Παπαδουλάκη (VIDEO)

Ο γνωστός σκηνοθέτης και δημιουργός της σειράς "Το Νησί" Θοδωρής Παπαδουλάκης δημιούργησε ένα τηλεοπτικό spot, με τα πιο χαρακτηριστικά "αρώματα" της Κρήτης - "Άνοιγμα" στους υποψήφιους επισκέπτες της Κρήτης κάνει η Περιφέρεια με διαγωνισμό.

Τοπία που κόβουν την ανάσα, αλλά και προσφέρουν ... ψυχανάλυση, για την οποία άλλοι θα πλήρωναν ... πολλά σε συνεδρίες, καταγάλανα νερά για όσους απολαμβάνουν το "υγρό στοιχείο", απόκρημνα φαράγγια για τους λάτρεις των extreme sports, κρητικούς χορούς και παραδοσιακά εδέσματα, πολιτιστικά μνημεία που έχουν "σημαδέψει" την πορεία της ανθρωπότητας, όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα θα έχει την ευκαιρία να ζήσει, να δοκιμάσει και να αποτυπώσει στο "φάκελο" των αναμνήσεών του, ο επισκέπτης της Κρήτης.


Οι ομορφιές της Κρήτης σε συνδυασμό με το ταλέντο του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη έφεραν το μοναδικό αποτέλεσμα του τηλεοπτικού spot που μπορεί να δει κανείς στο νέο τουριστικό portal της Περιφέρειας Κρήτης http://www.incrediblecrete.gr/default.aspx?lang=en. Οι εικόνες αναδύουν "αρώματα" Κρήτης, ενώ μέσα στα 38 δευτερόλεπτα της διάρκειάς τους, ο θεατής παίρνει γερές "δόσεις" από Κρήτη!

Το spot ετοίμασε η Περιφέρεια με τον Σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, δημιουργό της σειράς "Το Νησί" και προβάλλεται μέσω του Travel Channel στο πλαίσιο διαγωνισμού που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης, με έπαθλο εισιτήρια και διαμονή στο νησί.

Ακόμη ένα τηλεοπτικό spot, μεγαλύτερης διάρκειας, απεικονίζει λεπτομέρειες από φημισμένους τόπους αλλά και άγνωστες "γωνιές" στην Κρήτη, εικόνες που ... χωρίς πολλά λόγια, αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση του νησιού στο εξωτερικό!

ΠΗΓΗ http://www.cretalive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...